Studio:
Prinsenland, Rotterdam

Email:
info@jarphotography.nl

Telefoon:
06 – 11 06 87 56

Contact

Neem contact met ons op
voor een afspraak en/of offerte!

Babyfotografie Rotterdam

Ook voor babyfotografie in Rotterdam of omgeving kunt u bij JAR Photography terecht. Wat is er nu mooier dan een pas geboren baby, niets toch? Leg dit bijzondere moment daarom vast door middel van foto’s zodat uzelf nog lang na kunt genieten en u ook uw kind later mooie baby foto’s kunt laten zien. JAR Photography maakt graag voor u een mooie reportage.

Babyfotografie Rotterdam: de juiste apparatuur en belichting
Wanneer u besluit om JAR Photography in te huren voor uw babyfotografie zullen we in Rotterdam of omgeving een afspraak maken om de mogelijkheden en uw wensen te bekijken. Bij JAR Photography weten we precies hoe we met baby’s en kleine kinderen om moeten gaan om ze mooi en natuurlijk op de foto te krijgen. Ook de juiste apparatuur en belichting zijn hierbij van groot belang. Zou u graag een fotoshoot op locatie doen? Ook dat is mogelijk bij ons!

Familieportretten
Naast babyfotografie kan JAR Photography ook familiefoto’s en portretten voor u verzorgen in Rotterdam en omgeving. Een combinatie tussen het laten maken van mooie baby foto’s en een leuk familieportret is bij ons dan ook geen probleem! Neem even contact met ons op via e-mail of telefoon (06 - 11 06 87 56) om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Voor babyfotografie gaat u in Rotterdam en omgeving naar JAR Photography, uw fotograaf voor het fotograferen van baby’s, kinderen en families!