Studio:
Prinsenland, Rotterdam

Email:
info@jarphotography.nl

Telefoon:
06 – 11 06 87 56

Contact

Neem contact met ons op
voor een afspraak en/of offerte!

Familiefotografie Rotterdam

JAR Photography is de specialist op het gebied van familiefotografie in Rotterdam en omstreken! Of u nu op de foto wilt met een grote of kleine groep, uw gezin of liever alleen met uw partner: bij JAR Photography kan het allemaal. Met behulp van professionele apparatuur, vakkundige kennis en een gezellige sfeer maken we voor u de meest spontane, mooie en natuurlijke foto’s!

Familiefotografie in Rotterdam: mooie foto’s en een gezellige tijd samen
Bij JAR Photography kunt u terecht voor verschillende soorten fotoshoots in de studio of op locatie, zoals:

  • Familiefotografie
  • Bedrijfsfotografie
  • Babyfotografie
  • Portretten
  • Huwelijksfoto’s

De duur, locatie, kleding en samenstelling van uw fotoshoot kunnen daarbij geheel naar uw eigen wensen en ideeën worden aangepast waardoor u gegarandeerd bent van mooie en bruikbare foto’s. Tijdens een familieshoot worden bijvoorbeeld vaak zowel foto’s van het gezin als de complete familie gemaakt. Bent u nog op zoek naar een fotograaf voor uw familiefotografie? Neem dan direct contact op met JAR Photography om uw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Fotoshoot boeken
Bij JAR Photography werken we uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak, meer informatie over familiefotografie in Rotterdam en onze prijzen kunt u gerust contact met ons opnemen! Stuur een e-mail naar info@jarphotography.nl of bel naar 06 - 11 06 87 56.

Voor familiefotografie, bedrijfsfotografie, portretten en modellen fotografie gaat u in Rotterdam en omgeving naar JAR Photography!