Studio:
Prinsenland, Rotterdam

Email:
info@jarphotography.nl

Telefoon:
06 – 11 06 87 56

Contact

Neem contact met ons op
voor een afspraak en/of offerte!

Familieportret Rotterdam

Voor een puur en mooi familieportret neemt u contact op met JAR Photography in Rotterdam. Een foto is vaak een mooie herinnering aan uw dierbare of speciale momenten. U wilt dan ook dat deze natuurlijk worden vastgelegd en weergegeven op een foto. Bij JAR Photography weten we uit de nodige ervaring dat het niet altijd even gemakkelijk is om iemand of een groep mensen mooi en puur op de foto te zetten en kunnen we u daarbij de juiste handvatten en tips geven. Mede door de kennis, ervaring en professionele apparatuur kunnen we u de mooie foto’s aan het eind van de shoot garanderen en kunnen we tevens enkele bewerkingen en aanpassingen voor u verzorgen!

Familieportret laten maken in Rotterdam
Vaak kiezen mensen er voor een keer in de zoveel tijd een familieportret te laten maken in Rotterdam. Vaak als cadeau voor een opa of oma, een mooi schilderij aan de muur of als herinnering voor later. Zeker wanneer u kinderen heeft is het leuk om regelmatig foto’s te laten maken om de verandering en ontwikkeling vast te leggen. Bij JAR Photography weten we dat iedere familie, iedere persoon en iedere fotosessie anders is. We gaan dan ook graag van te voren met u in gesprek over de mogelijkheden, wensen en het doel om het maximale uit uw fotoshoot te halen!

Meer informatie
JAR Photography verzorgt zowel op locatie als in de studio fotoshoots. Op deze manier kunt u geheel naar eigen stijl en smaak een achtergrond uitkiezen. Voor een mooi familieportret wordt vaak simpelweg gekozen voor de studio maar wat dacht u van een locatie die voor u belangrijk of herkenbaar is? Voor meer informatie kunt u altijd even een e-mail sturen of bellen naar 06 - 11 06 87 56.

Zou u graag een familieportret willen laten maken in Rotterdam als cadeau voor uw grootouders of als mooi aandenken voor later? Neem contact op!