Studio:
Prinsenland, Rotterdam

Email:
info@jarphotography.nl

Telefoon:
06 – 11 06 87 56

Contact

Neem contact met ons op
voor een afspraak en/of offerte!

Portretfotograaf Rotterdam

Een professionele portretfotograaf vindt u in Rotterdam en omgeving bij JAR Photography! U kunt bij ons terecht voor portretten van kleine en grote kinderen, volwassenen en producten. Als portretfotograaf willen wij in de regio Rotterdam en omgeving iedereen voorzien van mooie en bruikbare foto.

Portretfotograaf Rotterdam: verzekerd van een optimaal resultaat
Bij een portret is het de kunst om iemands persoonlijkheid vast te leggen in een simpele foto van het gezicht. Hierbij spelen de belichting van het gezicht, de kennis van de fotograaf en de professionaliteit van de apparatuur een belangrijke rol. Tevens is het belangrijk dat de persoon op de foto zich op zijn gemak voelt en natuurlijk voordoet. Als portretfotograaf weten we bij JAR Photography uit Rotterdam precies wat we moeten doen en welke middelen we moeten inzetten om u zo puur en mooi mogelijk op de foto te zetten. Ziet u op tegen camera’s en ongemakkelijke momenten bij het laten maken van een portret? Bij JAR Photography maken we er samen met u een leuke shoot van voor een optimaal resultaat!

Fotoshoot
Naast het maken van portretten kunt u bij JAR Photography, uw portretfotograaf in Rotterdam, ook terecht voor familiefoto’s, bedrijfsfoto’s, vriendinnen fotoshoots en newborn fotografie. Voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel naar 06 - 11 06 87 56 of stuur even een e-mail!

JAR Photography is de portretfotoraaf in Rotterdam en omgeving waar u terecht kunt voor natuurlijke en pure foto’s van uzelf, uw gezin of uw bedrijf!